Kontaktlencsék

A kontaktlencse lehetővé teszi, hogy viselője szabadon mozogjon, sportoljon, szórakozzon. Nem határolja be a látóteret, nem változtatja meg a szem nagyságát és lehetővé teszi a teljes aktív életet. Olyan palettát kínálunk, ahol mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő, legkényelmesebb lencsét. Léteznek napi és havi kontaktlencsék. Gyártják egy- és többfókuszúban, sphérikus és tórikus (cylinderes) kivitelben és szinte bármilyen színben.

FONTOS INFORMÁCIÓ: Kontaktlencse viselőknek a normál higiénés szabályokat be kell tartaniuk! Segítséget nyújt ennek elsajátításában munkatársunk.

Kontaktológus-optometrista bevonásával megtanítjuk a kontaktlencsék helyes használatára, tanácsot adunk a lencsék viseléséhez elengedhetetlen higiéniához és szokásokhoz. A személyes találkozások során alkalom nyílik a viselés során felmerült problémák, észrevételek megbeszélésére. Többféle kontaktlencse kipróbálására van lehetőség, így könnyebb eldönteni, hogy az Ön számára melyik a legjobb, a legkényelmesebb és melyik ápolószer ajánlott a kiválasztott lencséhez. A rendszeres ellenőrzések során időben ki tudjuk zárni az esetleges szövődményeket, így módunkban áll azokat megelőzni.
Érdeklődöm

Scroll to Top