Hoya beltéri- és munkaszemüveg lencsék

A megfelelő eszközök hatékonyabbá, pontosabbá és kényelmesebbé tehetik a munkavégzést. A megfelelő szemüveglencsék ugyanígy biztosítanak támogatást szemeinek, különösen a beltérben végzett tevékenységek során. Beltéri és munkaszemüveg lencséinket kifejezetten úgy alkottuk meg, hogy a közeli és köztes távolságokban végzett tevékenységek esetén nagyobb látáskényelmet nyújtsanak. Ideális választást jelentenek minden olyan tevékenységhez, amely éles látást igényel a közeli és különböző köztes távolságokra egyaránt. Megújult munkaszemüveg lencséink extra támogatást nyújtanak viselőiknek, ergonómikus tervezésük révén elősegítik a természetes testtartást, így hatékonyabbá és kényelmesebbé tehetik a munkavégzést, az olvasást vagy egyéb hobby tevékenységeket.

Hoyalux iD WorkStyle 3

Prémium, a viselőre szabott beltéri lencsék

A Hoyalux iD WorkStyle 3 személyre szabható, prémium munkaszemüveg lencse tökéletes választás azoknak a leginkább beltéri munkát végző presbyóp korú szemüvegviselőknek, akik sokszor kénytelenek fókuszt váltani a különböző eszközök használata közben mind közeli, mind köztes távolságokban. Könnyű megszokás és kiváló látáskényelem személyre szabva.

Részletes tájákoztató letöltése:

Hoyalux WorkStyle Business

Továbbfejlesztett munkaszemüveg dizájn

Minőségi választás azoknak a 40 év feletti szemüvegviselőknek, akik még szélesebb látómezőt szeretnének irodai munka, olvasás, illetve a különböző digitális eszközök közti fókuszváltások során.

Hoyalux WorkSmart Room

Belépő munkaszemüveglencse dizájn

Azoknak a fiatal presbyóp viselőknek javasoljuk, akik nagyobb látáskényelmet és szélesebb látómezőt szeretnének számítógépes munkavégzés, olvasás, és egyéb beltéri vagy kültéri – közeli és köztes fókuszt igénylőtevékenység során.

SUPEREADER

Az olvasószemüvegek korszerű alternatívája

SupeReader szemüveglencséink a közeli távolságokhoz lettek kifejlesztve, és a jobb mélységélesség biztosítása révén nagyobb kényelmet és minőségi látásélményt nyújtanak a hagyományos olvasószemüvegekhez képest. Ideális választás azon 40 év felettiek számára, akik rendszeresen, intenzíven olvasnak akár hagyományos nyomtatott könyv, akár digitális eszköz formájában, illetve jelentős időt töltenek közeli távolságban végzett egyéb tevékenységekkel.

Scroll to Top